Politica de retur

 Conform Ordonanței de Urgență nr. 34 din 2014 art. 9 aveti posibilitatea de a returna orice produs cumparat in termen de 14 zile de la:

  1. ziua în care ati intrat în posesia fizica a ultimului Produs – în cazul în care ati comandat printr-o singura comanda produse multiple care au fost livrate separat;
  2. ziua în care ati intrat în posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care constă in mai multe loturi sau piese.

Pentru a returna un produs trebuie sa aveti in vedere urmatoarele conditii:

  1. Produsul returnat trebuie sa nu fi fost folosit si sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu ambalajul si etichetele intacte, impreuna cu documentele care l-au insotit).
  2. Nu acceptam produse desigilate, produse asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, rupturi, pete, ciobiri, socuri mecanice/electrice, produse carora le lipsesc accesorii sau al caror ambalaj este deteriorat partial/total.

 

Este important sa ne comunicati intentia de retur prin email la contact@atelieruldejocuri.ro atasand formularul de retur completat.

Aveti posibilitatea de a utiliza serviciile oricarei firme de curierat, costurile de transport legate de returul produsului fiind suportate de dumneavoastra. Dupa ce vom primi coletul, va vom tine la curent prin e-mail sau telefon cu privire la statusul returului. Vom rambursa contravaloarea in maxim 14 (paisprezece) zile de la data constatarii indeplinirii conditiilor de retur.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate cu card bancar, contravaloarea Comenzii se va restitui in contul din care a fost efectuata plata;

– pentru Comenzile achitate ramburs, contravaloarea Comenzii se va restitui in contul bancar transmis de client in formularul de retur.

Returnarea produselor se va face la adresa: Bdul Unirii nr 64, bl. k4, sc. 2, parter, sector 3, Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

 

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.