Alegeti una din metodele de plata care vi se potriveste:

  1. plata online, cu card bancar prin procesatorul de plati securizate de la Netopia MobilPay.

Plata prin card bancar reprezintă un mijloc simplu, rapid și securizat pentru cumpărarea online. atelieruldejocuri.ro nu are acces la datele cardului dumneavoastră folosit pentru plata online. Aceste date sunt utilizate de platforma de plati securizate doar in scopul procesarii tranzactiei pentru care s-a ales aceasta metoda de plata.

Important! Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile efectuate online cu cardul.

  1. ordin de plată/virament bancar în avans.

În cazul în care nu doriti să platiti cu un card bancar, puteti opta pentru plata prin virament bancar. Astfel, dupa plasarea comenzii, primiti prin e-mail factura cu toate detaliile de plata. Ulterior, dupa efectuarea platii, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa contact@atelieruldejocuri.ro care să conțină dovada platii.

Vom pregati comanda doar după ce plata este validata in contul propriu.

 Nota: Produsele sunt rezervate pentru o perioada de maxim 2 zile lucrătoare pana la confirmarea platii.  In situația în care, după această perioadă, plata nu este validata în contul bancar, vom anula comanda.

Important! Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru platile efectuate prin ordin de plata/virament bancar.

  1. în numerar la livrare (sistem ramburs), plata fiind efectuata direct la Curier.

În cazul în care alegeti să platiti ramburs la primirea coletului, veti efectua plata la primirea coletului, în caz contrar coletul nu va fi livrat.